Почетна / Питања и одговори
Početna Mapa sajta Pošaljite stranu elektronskom poštom Odštampajte stranu

Вести

 

Министарка правде Снежана Маловић и градоначелник Суботице Саша Вучинић потписаће Меморандум о сарадњи у спровођењу алтернативних санкција

Додато: 29.10.2009.

Министарка правде Снежана Маловић и градоначелник Суботице Саша Вучинић потписаће Меморандум о сарадњи у спровођењу алтернативних санкција у петак, 30. октобра 2009, у 10.30 часова у Скупштини града Суботице ( Трг Слободе 1,  Плава сала).

Потписивању Меморандума присуствоваће  директор Управе за извршење кривичних санкција Милан Обрадовић, председник Окружног суда у Суботици Ференц Молнар, заменик шефа Мисије ОЕБС-а у Србији Томас Мур и директори јавно-комуналних предузећа која ће учествовати у спровођењу алтернативних санкција.

Потписивњем овог меморандума, Суботица ће постати први град у Војводини у којем ће се спроводити  алтернативне санкције.

Меморандум регулише начине успостављања сарадње између Повереничке службе, која делује у оквиру Одељења за третман и алтернативне санкције Управе за извршење кривичних санкција Министарства правде, и организација и институција у којима ће бити извршавана казна рада у јавном интересу и условна осуда са заштитним надзором.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ
РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ