Početna / Pitanja i odgovori
Početna Mapa sajta Pošaljite stranu elektronskom poštom Odštampajte stranu

Vesti

 

Ministarka pravde Snežana Malović i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potpisaće Memorandum o saradnji u sprovođenju alternativnih sankcija

Dodato: 29.10.2009.

Ministarka pravde Snežana Malović i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić potpisaće Memorandum o saradnji u sprovođenju alternativnih sankcija u petak, 30. oktobra 2009, u 10.30 časova u Skupštini grada Subotice ( Trg Slobode 1,  Plava sala).

Potpisivanju Memoranduma prisustvovaće  direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Obradović, predsednik Okružnog suda u Subotici Ferenc Molnar, zamenik šefa Misije OEBS-a u Srbiji Tomas Mur i direktori javno-komunalnih preduzeća koja će učestvovati u sprovođenju alternativnih sankcija.

Potpisivnjem ovog memoranduma, Subotica će postati prvi grad u Vojvodini u kojem će se sprovoditi  alternativne sankcije.

Memorandum reguliše načine uspostavljanja saradnje između Povereničke službe, koja deluje u okviru Odeljenja za tretman i alternativne sankcije Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, i organizacija i institucija u kojima će biti izvršavana kazna rada u javnom interesu i uslovna osuda sa zaštitnim nadzorom.

MINISTARSTVO PRAVDE
REPUBLIKE SRBIJE